- 4 min.
- Cognac, Rom (hvid)
- Trio
- Stærk
Between the Sheets
Between the Sheets er en IBA (International Bartenders Association) cocktail lavet med cognac, triple sec orangelikør og frisk citronsaft. Det er en evergreen i cocktail-verdenen, der stadig laves de fleste steder i verden.
Ingredienser
-
Hvid rom 3 cl
-
Cognac 3 cl
-
Triple Sec 3 cl
-
Frisk citronsaft 2 cl
Fremgangsmetode
- Hæld alle ingredienser i en shaker med is.
- Shake grundigt og sil i et afkølet cocktailglas.
Fortællingen om Between the Sheets cocktailen
Between the Sheets har eftersigende sin oprindelse i i 1920’ernes Paris, hvor Harry MacElhone skabte den på sin bar, Harry’s New York Bar.
Basen af rom og cognac giver cocktailen en vis kompleksitet, som fint mixer de tørre strejf fra sydens varme med cognac’ens frugtsmag. Sammen med orangelikør og frisk citronsaft bliver Between the Sheets en dejlig frisk og særdeles potent cocktail, som netop har været med til at give den det lidt provokerende navn.
Kategorier: Cocktails med cognac, Cocktails med hvid rom
Bartenderen foreslår lignende cocktails
- 2 min.
- Cognac
- Spirit-Forward
- Medium
French Connection er en simpel, men velsmagende cocktail mixet af cognac og Amaretto. Læs den lette opskrift og historien om den her.
- 2 min.
- Rom (mørk)
- Highball
- Let
Cuba Libra er en historisk drink mixet af rom og cola. Opskriften trækker tråde tilbage til kolonitidens Cuba og den Spansk-Amerikanske Krig, og samler en sød og potent smag i samme glas.
- 5 min.
- Whisky, Cognac
- Spirit-Forward
- Stærk
Vieux Carrè er en hårdtslående cocktail, som på fin vis kombinerer det bitre med det søde. Opskriften på Vieux Carrè tager tid at lære, men når du har den, har du en maskulin og potent cocktail.
- 4 min.
- Rom (hvid)
- Tropical-Style
- Medium
Mary Pickford er opkaldt efter skuespillerinden af samme navn, og er et fantastisk valg til en festlig aften.
- 5 min.
- Cognac
- Sour, Trio
- Medium
Brandy Crusta er en klassisk cocktail der sikkert vil imponere til festen pga. dens pynt og mange ingredienser. Se opskriften her.