Søg
Close this search box.

Menukort

Find de bedste opskrifter på cocktails

Her på siden finder du alle cocktails og drinks. Du kan sortere efter type, efter spiritus og efter styrke.

Vælg type
Vælg spiritus
Vælg spiritus
Vælg styrke
Vælg styrke
Rebujito drink lavet med sherry og sodavand, som stammer fra Andalusien, Spanien.
Rebujito er en traditionel drink, der stammer fra Andalusien i det varme sydlige Spanien, hvor drinken er særligt kendt for at blive serveret ved den årlige april-messe i Sevilla.
Moscow Mule cocktail drink lavet af vodka og limesaft, serveret i et kobber krus med is.
Moscow Mule er ikke bare en cocktail; det er en tidløs klassiker og en historie om optimisme, samarbejde og branding. Her har du opskriften på den originale Moscow Mule cocktail.
French Connection cocktail drink mixet af cognac og amaretto likør, med isterninger i et lowball glas på et bord.
French Connection er en simpel, men velsmagende cocktail mixet af cognac og Amaretto. Læs den lette opskrift og historien om den her.
Grasshopper cocktail drink som digestif, pyntet med mynte.
Grasshopper er en officiel IBA (International Bartenders Association) cocktail, mixet af Creme de Menthe, Creme de Cacao samt fløde. Grasshopper er en sød cocktail, ment som en digestif, altså alkoholisk after-dinner drink.
Cosmopolitan cocktail drink, mixet af vodka, citronsaft, tranebærjuice og cointreau likør, serveret i et martiniglas på en natklub.
Cosmopolitan er en ikonisk cocktail der virkelig vandt popularitet i USA takket være Madonna og hitserien Sex and the City. Cosmopolitan består af Absolut Citron vodka, limesaft, Cointreau og tranebærjuice. Se hele opskriften her.
Bloody Mary cocktail med vodka tomatjuice citronsaft worchestersause og tabasco.
Bloody Mary er en af de bedst kendte cocktails i verden, som er karakteristisk for sin blodrøde farve. Bloody Mary er desuden kendt som en kur mod tømmermænd, der gør den populær på menukortet på mange spisesteder. Læs den bedste opskrift på Bloody Mary, samt historien om cocktailen her.
Cuba Libre cocktail drink lavet af coca cola, rom og limesaft, serveret i et glas med limefrugter omkring.
Cuba Libra er en historisk drink mixet af rom og cola. Opskriften trækker tråde tilbage til kolonitidens Cuba og den Spansk-Amerikanske Krig, og samler en sød og potent smag i samme glas.
Caipirinha cocktail drink serveret med friske lime på en bar.
Caipirinha er en sprudlende frisk cocktail, som også er Brasiliens nationaldrink. Caipirinha laves med cachaca, frisk lime og sukker, og har smagen af sommer, samba og soccer.
Black Russian cocktail drink, mixet af vodka og kaffelikør, serveret på en bar i et lowball glas.
Black Russian er én af de letteste cocktailopskrifter at lave, du skal blot hælde vodka og kaffelikør sammen over isterninger og servere.