
- 3 min.
- Whisky
- Lowball
- Medium
Boulevardier
Ingredienser
-
Whisky 4 cl
-
Campari 3 cl
-
Sød rød vermouth 3 cl
-
Appelsin- eller citronsaft
Til pynt
Fremgangsmetode
- Hæld alle ingredienser i et mixing glas med isterninger. Rør godt.
- Hæld drinken over i cocktailglas.
- Pynt med appelsin eller citronskræl på toppen.
Fortællingen om Boulevardier cocktailen
Boulevardier-cocktailen blev skabt af Erskine Gwynne, grundlæggeren af magasinet af samme navn, i 1920’erne, et magasin der var henvendt til de mange udstationerede amerikanere i Paris. Populært sagt er en boulevardier et slang for en omstrejfende person.
Boulevardieren oplevede virkelig popularitet efter udgivelsen af Harry MacElhones bog, Barflies and Cocktails, fra 1927, hvor han dedikerede cocktailen til netop Erskine Gwynne.
Boulevardier cocktailen kræver kvalitetsspiritus, da der skal være synergi mellem det bitre, stærke og søde, så gå efter en god bourbon whiskey eller rye whiskey.
Boulevardier er en cocktail der kommer og går som tiderne skifter, men har de seneste år vundet popularitet forskellige steder i verden.
Kategorier: Cocktails med whisky, Cocktails med Campari, Cocktails med Vermouth
Bartenderen foreslår lignende cocktails

- 4 min.
- Whisky
- Sour
- Medium

- 5 min.
- Whisky, Cognac
- Spirit-Forward
- Stærk

- 2 min.
- Whisky
- Spirit-Forward
- Stærk

- 4 min.
- Whisky
- Spirit-Forward
- Medium